Specialist in luchtgommen 2.0® en OSR®

Over ons

Renogom is het familiebedrijf van Rudy en Thomas Verhaeghe. Al twee generaties en tientallen jaren lang specialiseren wij ons in diverse straaltechnieken. Dankzij die expertise ontwikkelden we intussen meerdere eigen technieken, die gerust vernieuwend en succesvol mogen genoemd worden.

Aanvankelijk richtten wij ons puur op het verwijderen van graffiti, maar al snel kwamen daar verschillende interieur- en exterieurprojecten bij. Zo ontdekten we vele jaren terug dat er meer is dan het klassieke zandstralen. Daarom gingen we aan de slag met onze eigen technieken.

Luchtgommen

Gebaseerd op onze vele jaren ervaring in de sector, ontwikkelden we de techniek luchtgommen 2.0®. Met behulp van deze aanpak konden we al vele interieurs in een gloednieuw, authentiek jasje steken.

Stoomreinigen van daken en gevels

Ook voor de exterieurwerken ontwikkelende wij een innovatieve aanpak, door het gebruik van 'oververhitte stoom'. Onze unieke oververhitte stoomreiniging - kortweg OSR® - is een milieuvriendelijke en efficiënte werkwijze om gevels, daken en opritten te reinigen.

Schuren en patineren

Hoewel we dol zijn op luchtgommen, is een andere aanpak voor sommige projecten toch geschikter. Wij hebben dan ook alle middelen om te schuren en patineren, door gebruik van 'Dust Free Sanding'. Zowel na het luchtgommen of schuren kunnen wij voor de afwerking instaan.

10 redenen om voor Renogom te gaan!
  • 20 jaar ervaring
  • Ecologische aanpak
  • Geen bijtende producten
  • Totaal aanbod in straaltechniek
  • Verkort werktijd
  • Hoog rendement
  • Schuurwerk
  • Kleine reparaties
  • Afwerking
  • Duurzaam
Jouw partner in straaltechnieken en het reinigen van daken of gevels

Samenwerking

Renogom slaat graag de handen in elkaar met professionals, zoals architecten of bouwcoördinatoren. Met onze unieke en innovatieve service geven we ook jouw project graag een boost.

Renogom

Bouwcoördinator

Als bouwcoördinator kan je Renogom inschakelen voor diverse straaltechnieken. Wij stellen ons bovendien flexibel op, zodat we de planning van je bouwproject perfect op schema kunnen houden.
Contacteer ons

Architect

Renogom werkt regelmatig samen met gelauwerde architecten om interieurs een nieuwe en authentieke uitstraling te geven. Volg jij straks hun goede voorbeeld? Neem dan gerust contact op.
Contacteer ons

Schilder / parketteur

Schilders kunnen een beroep doen op Renogom om gevels perfect klaar te zetten voor het schilderen of kaleien. Ook parketteurs kunnen op onze ondersteuning rekenen voor diverse interieurprojecten.
Contacteer ons

Particulier

Geen professional, maar wel overtuigd door onze exclusieve aanpak? Renogom staat eveneens paraat voor kleinere klussen bij particulieren. Wij nemen je gevel, dak of interieur met plezier onder handen.
Contacteer ons

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.