Hogere temperaturen, schonere resultaten

Stoomreiniging van daken en gevels

Home » Stoomreiniging van daken en gevels

Iedereen is vertrouwd met een stoomreiniger, maar in de praktijk gaat het heus niet altijd om reinigen met hete stoom. Zo spreekt men al van een stoomreiniging zodra een installatie 120 graden Celcius heeft aan de brander. Nochtans is het in dat geval hoogstens nog warm water zodra de stoom aan de spuitmond geraakt. Daarom maken wij gebruik van OSR®, wat staat voor oververhitte stoom.

Bij OSR® bedraagt de stoom nog tussen de 130 en 150 graden Celcius aan de spuitmond. Pure stoom, waardoor heel weinig water in de riolering, regenputten of tuin terechtkomt. De pure waterdamp bij OSR® wordt namelijk meegevoerd door de wind en er is slechts in beperkte mate sprake van condens. Aangezien er bij OSR® geen detergenten, mosdoders of anders chemische producten gebruikt worden, is het een ecologisch verantwoorde én doeltreffende werkwijze voor de stoomreiniging van daken en gevels.

Door de enorm hoge temperaturen lost al het organisch materiaal op en vindt er een stoomreiniging plaats tot in de poriën van de ondergrond. Dit brengt uiteraard geen schade aan op je dakpannen of bakstenen, die op veel hogere temperaturen gebakken worden. Daarnaast is OSR® ook perfect geschikt voor opritten, terrassen, afspanningen en tal van andere toepassingen. Zelfs hardnekkige vlekken zoals wortelvoeten van klimop of klevende kauwgom maak je vlot schoon met OSR®.

Enkele realisaties

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.