RENOGOM GAAT GEEN UITDAGING UIT DE WEG

Schuren en patineren

Home » Schuren en patineren

Zoals je eerder kon lezen, zijn we grote voorstanders van luchtgommen. Toch is deze techniek in bepaalde gevallen niet ideaal, omdat het materiaal hiervoor ongeschikt is. Ook als de klant achteraf niet wil herschilderen of niet openstaat voor luchtgommen, hanteren wij een alternatieve aanpak.

Zo moet een keuken bijvoorbeeld volledig leeggehaald worden om te kunnen luchtgommen, wat sommige klanten liever niet hebben. Als we daarentegen schuren en patineren, kunnen potten en borden wel in de kasten blijven staan. We kunnen zeker helpen met onze hypermoderne Dust Free-installatie. De conclusie is dat wij steeds inspelen op de wensen van de klant en alle mogelijke hinder vermijden. Daardoor kunnen we quasi altijd instaan voor de renovatie van je houten pronkstukken.

Uiteraard kan je ook steeds op ons advies rekenen voor de afwerking. Wil je bijvoorbeeld een volledig dekkende afwerking, dan is het vaak niet nodig om de patine volledig te verwijderen. Ook een goede hechtingsprimer kan in dat geval al puike resultaten opleveren. Bij het vernieuwen van deurbeslag kan je eveneens op ons team rekenen. Om deze specifieke situaties correct in te schatten, geven wij liefst gericht advies na een analyse ter plaatse.

Enkele realisaties

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.