Blog
09.06.2023

Renogom is je partner voor dakreiniging in Vlaanderen

Home » Renogom is je partner voor dakreiniging in Vlaanderen

Dakreiniging: Werken met OSR

Dankzij Renogom kan je het dak gemakkelijk laten reinigen door middel van OSR en stoomreiniging. OSR staat voor Oververhitte Stoom Reiniging en is een biologisch afbreekbare reinigingsmethode. Deze techniek werd ontworpen om vastzittende verontreinigingen te verwijderen zonder schadelijke stoffen achter te laten. Met OSR kan je hardnekkige verontreinigingen verwijderen, zoals algen, mos, schimmels, vogelpoep en stof.

Dakreiniging: Werken met stoomreiniging

Stoomreiniging is een goede manier om het dak te reinigen, aangezien het stof, vet en andere verontreinigingen gaat verwijderen zonder de structuur van het dak aan te tasten. Het stoom hoeft ook geen schadelijke stoffen te bevatten, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is. Dankzij Renogom kan je de beste methodes hanteren om je dak optimaal te laten reinigen.

Waarom je dak ontmossen?

Het reinigen van je dak is belangrijk om kwetsbaarheid van je woning te voorkomen. Je dak kan blootgesteld worden aan allerlei weersomstandigheden zoals hagel, felle regen, sneeuw, vorst en hevige wind. Aantasting van het dak door mos kan dus voor wat problemen zorgen.

Voordelen van algemene dakreiniging:

  • Vitaliteit van je dak
  • Geen vervuiling in je omgeving
  • Geen vervuiling van regenwater
  • Behoud van waarde

Waarom vertrouwen op Renogom?

Bij Renogom kan je erop vertrouwen dat je dak grondig gereinigd wordt zonder de structuur of de omgeving te schaden. OSR en stoomreiniging zorgen voor een effectieve reiniging waardoor je dak er zo goed als nieuw uitziet.

Vraag je offerte vandaag nog aan en je zal zien dat onze prijs-kwaliteit erg goed zit! Laat Renogom je helpen om je dak in topconditie te houden! Wij zijn gevestigd in Kortrijk, maar werkzaam in de ruime regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Meer info? Ben je geïnteresseerd?

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.