Blog
28.06.2023

OSR®’n! wat is het? Wat doet het? Wat drijft hen?

Home » OSR®’n! wat is het? Wat doet het? Wat drijft hen?

Drie pertinente vragen.

  • OSR® staat voor Oververhitte Stoom. Dit is de overtreffende trap van kokend water, stoom, oververhitte stoom. De temperatuur is veel hoger dan alle andere installaties die stomers worden genoemd.
  • Door die hogere temperatuur laten materialen die op warmte reageren los. De meeste gevelverven, kawgum, wortelvoeten van klimop. Door de hoge temperatuur wordt organisch materiaal gedood, algen, mossen, schimmels, van zowel gevels, daken, terrasen, opritten, rond zwembaden en nog veel meer. Producten die als bescherming voor terrastegels zijn gebruikt.  OSR® verwijderd ze zonder verfabijt, detergenten of ander chemicaliën biologisch afbreekbaar of niet. OSR® wordt de trend in gevelstralen al dan niet met uitslijpen van voegen of niet.
  • OSR® is alleen bij Renogom. Het Renogom team zoekt steeds naar ecologische oplossingen. Minder hinder voor de omgeving. Geen chimicaliën, geen grote hoeveelheden zand, geen overlast voor afvoeren (tussen de 70 à 80% van het water verdampt). Respect voor het oppervlakk, de impact is geen zand of een ander abrasief. Het is stoom, oververhitte stoom.

Voor alle gevel- dak- terras- opritprojecten of andere, went u tot Renogom voor de nodige vrijblijvende toelichting en prijsraming.

Meer info? Ben je geïnteresseerd?

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.