Blog
09.06.2023

Luchtgommen in het interieur

Home » Luchtgommen in het interieur

We hebben onze vaste partners zoals architecten, bouwcoördinatoren, schilders en nog andere beroepstakken.

Wat leuk was onlangs, is dat Atelier d’Architecture ons foto’s bezorgde van een afgewerkt pand.

Onze straaltechnieken zijn vaak een onderdeel van de renovatie, die naderhand ofwel zichtbaar blijven of, ze zijn een basis voor een goede afwerking.

De foto laat beide zien. Het plakwerk van de trochgewelven was er slecht aan toe. Deze is verwijderd en wij hebben de bakstenen geluchtgomd. Daarna zijn deze geschilderd en zie je nog de baksteen structuur.

Wat je ook ziet zijn de zuilen. Grauw en donker waren dien, door Luchtgommen mooi opgekuist en vormen nu een element in de ruimte waarbij ieder een wauw effect ervaart.

Wij hebben ervaring met een grote diversiteit van projecten. Waarbij het resultaat van ons straalwerk zichtbaar blijft, of als basis wordt gebruikt om één of andere afwerking tegen aan te brengen.

Dank je wel aan alle architecten die hun vertrouwen aan ons hebben gegeven in de voorbije jaren. We passen onze technieken aan, breiden uit en bieden je altijd de beste en juiste oplossing voor het project.

Heb je een project vanuit welke beroepsactiviteit ook, ook als particulier, aarzel niet ons te contacteren. Tot binnenkort.

Meer info? Ben je geïnteresseerd?

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.