Blog
21.06.2023

Laat je dak reinigen door Renogom

Home » Laat je dak reinigen door Renogom

Waarom is je dak laten reinigen zo belangrijk?

Bij Renogom bieden wij een efficiënte manier aan om je dak te onderhouden en te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Het is een eenvoudig proces dat je dak schoonmaakt en de nodige bescherming gaat bieden. Het proces helpt om de levensduur van je dak te verlengen en de uitstraling te verbeteren.

We gaan de schadelijke stoffen verwijderen (vb. algen en mossen) die zich op het dak kunnen ophopen, zodat het dak niet gaat afbreken of beschadigd kan worden. Het verwijderen van deze algen en mossen helpt ook om het dak te beschermen tegen schimmelvorming.

Waarom laat ik mijn dak reinigen door Renogom?

Een heel belangrijk argument om voor reiniging bij Renogom te kiezen is: wij gebruiken geen javel, detergent of een andere chemische verbinding. Stoffen die ofwel in je regenwater of in de omgeving terecht zouden komen.

We werken met stoom van 150 graden en zo leveren we de perfecte reiniging. Al het organisch materiaal wordt verwijderd door de hoge temperatuur en er is geen beschadiging aan het oppervlak. OSR is de meest ecologische oplossing om je dak te reinigen.

Het reinigen van het dak helpt ook om de kleur van het dak te verbeteren, waardoor het dak er beter uitziet. Bovendien zal het ook helpen om meer warmte in je huis te houden, omdat het dak zo minder koude gaat absorberen.

Vertrouw op Renogom om je dak te laten reinigen

Vraag je offerte vandaag nog aan en je zal zien dat onze prijs-kwaliteit erg goed zit! Vertrouw op Renogom om je dak er op en top te laten uitzien! We zijn reeds actief in straaltechnieken sinds 2002. Wij zijn gevestigd in Kortrijk, maar werkzaam in de ruime regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Meer info? Ben je geïnteresseerd?

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.