STRAFFERE RESULTATEN DANKZIJ EIGEN TECHNIEK

Luchtgommen

Home » Luchtgommen

Er zijn verschillende materialen waarmee gestraald kan worden. Denk bijvoorbeeld aan zandstralen, parelstralen, sodastralen, kogelstralen en nog véél meer. Luchtgommen 2.0® is echter uniek in zijn soort. Bij luchtgommen wordt het abrasief – het wegslijten van het oppervlak – namelijk aangepast aan de ondergrond zelf.

Bij het luchtgommen wordt de luchtstroom in die mate gemanipuleerd dat er een groter schuurvermogen ontstaat. Deze techniek zorgt voor minder beschadiging op het behandelde oppervlak en werkt ook minder stofontwikkeling in de hand. Bovendien hanteren wij een zelfontwikkelde techniek, die we luchtgommen 2.0® noemen. Daarmee zijn we uniek in de sector! Zo blijven wij onze manipulaties van de luchtstroom voortdurend verfijnen. Het doel is om bij iedere test minder diep in het oppervlak te gaan, sneller resultaat te boeken en minder stof te ontwikkelen.

Luchtgommen 2.0® kan voor verschillende ondergronden en toepassingen ingezet worden. Zo gebruiken wij de techniek vaak voor het behandelen van deuren, trappen, keukens, balken, parketvloeren, buitenschrijnwerk en nog veel meer. Het is een snellere manier om oppervlaktes te ontlakken, maar is ook perfect geschikt om zichtbeton of bakstenen te reinigen. Graffiti verwijderen of eerder natuursteen of monumenten in hun oorspronkelijke glorie herstellen? De mogelijkheden van luchtgommen 2.0® zijn quasi eindeloos.

Enkele realisaties

Vraag je gratis offerte

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Gelieve ook ter verduidelijking enkele foto's op te laden van de huidige situatie.

Voeg enkele beelden van je project toe.